Blog

Малка българска ПР агенция с номинация в световните награди Eventex Awards

PR Care се е специализирала в комуникационни кампании в защитата на социални каузи

Тази година малката агенция PR Care е единствената българска ПР агенция с номинация в световните награди Eventex Awards, които годишно отличават професионализма в индустрията в световен мащаб.

Проектите, регистрирани за участие в конкурса, са оценявани от 34-ма международни събитийни професионалисти от цял свят.

Церемонията по награждаване на най-добрите експерти в сферата ще се състои довечера – 17 март в Рейнбоу Плаза в София.

PR Care e малка бутикова агенция, която се състои само от две дами – Елена Цонева- Папуджиева и Росяна Сотирова Те са стратезите, комуникаторите и изпълнителите на всеки един от проектите, по които работят.

Агенцията се е специализирала в създаването и изпълнението на комуникационни кампании в сферата на здравеопазването и в защитата на социални каузи.

PR Care е финалист в престижното шесто международно издание на Global Event Awards с информационната кампания „Открито за скритото“, посветена на хората, страдащи от тежкото и болезнено автоимунно възпалително заболяване – гноен хидраденит.

Болестта трудно се диагностицира. Засяга хора в трудоспособна възраст. След кампанията много млади хора откриват диагнозата си и правилния начин за лечението си.

„Винаги се опитваме и ще се опитваме да правим съдържателни и смислени кампании, които да останат във времето и да променят за добро живота на хората“, споделят двете дами.

Източник: www.dnes.bg