Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prca5zjw/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
PR Care | PR Care е сред 5-те финалисти на European Excellence Awards за 2022-ра! - PR Care

Blog

PR Care е сред 5-те финалисти на European Excellence Awards за 2022-ра!

Престижната номинация е за информационната кампания „Двадесетият герой“, посветена на хората с редки заболявания, на Националния алианс на хората с редки болести и био фармацевтична компания Такеда.

Мисията на кампанията бе да освети съдбата и проблемите на хората с рядко заболяване в България. Във водещи медии бяха публикувани поредица от интервюта с лекари и пациенти, които разказват личните си и професионални преживявания по пътя към диагнозата, най-подходящото лечение и предизвикателствата на ежедневието да живееш с рядка болест.

На Световния ден на редките болести 28.02.2022 г. eмблематични сгради в цяла България бяха осветени в шарени цветове, в подкрепа на хилядите пациенти с редки заболявания.
Създаден беше специализиран сайт на кампанията „20-ият Герой” – http://20thhero.bg
Като част от кампанията бе заснет документалният филм „Бреговете на надеждата“, който бе излъчен по БНТ1 на 28 февруари.

 

European Excellence Awards отличават изключителни кампании и проекти в областта на PR и комуникациите. С категории, обхващащи всичко от брандинг до кризисен PR, наградите са признание за най-изключителните кампании в европейските корпоративни комуникации и PR. Наградите за отлични постижения се организират от Quadriga, базирания в Берлин център за образование, информация, нетуъркинг и бизнес IT решения. Победителите за 2022-ра ще бъдат обявени на 9 декември.

 

 PR Care е независима агенция и е единствената българска PR компания, номинирана за престижните награди European Excellence Awards 2022-ра.